ОПШТИНА БУТЕЛ И ГРАДОТ МОСТАР ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА И ПРИЈАТЕЛСТВО

Активности|

Промоција и јакнење на пријателските врски помеѓу... Повеќе → ОПШТИНА БУТЕЛ И ГРАДОТ МОСТАР ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА И ПРИЈАТЕЛСТВО

ИЗЛОЖБА НА ВЛАДАН РАНЃЕЛОВИЌ

Активности|

Денеска,17.06.2019 г, во Општина Бутел, градоначалникот ... Повеќе → ИЗЛОЖБА НА ВЛАДАН РАНЃЕЛОВИЌ

ПРОЛЕТЕН БАЗАР НА ДОМАШНИ РАКОТВОРБИ СО ИЗЛОЖБА НА НАРОДНИ НОСИИ 2019

Активности|

 Денеска, 06.06.2019 година, во големата сала на Општина Бутел... Повеќе → ПРОЛЕТЕН БАЗАР НА ДОМАШНИ РАКОТВОРБИ СО ИЗЛОЖБА НА НАРОДНИ НОСИИ 2019

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ОДРЖЛИВ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ НА БАЛКАНОТ

Активности|

Денес, 05.06.2019 година, Градоначалникот на општина Бутел г-дин... Повеќе → КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ОДРЖЛИВ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ НА БАЛКАНОТ

ЈАКНЕЊЕ НА МУЛТИЕТНИЧКАТА СОРАБОТКА

Активности|

Утре, среда, 22.05.2019 г. во паркот пред Општина Бутел, во 11,00 ч.... Повеќе → ЈАКНЕЊЕ НА МУЛТИЕТНИЧКАТА СОРАБОТКА

МЛАДИТЕ ОД БУТЕЛ ДЕМОНСТРИРАА МУЛТИЕТНИЧКА СОРАБОТКА

Активности|

Денеска, среда, 22.05.2019 г. во Општина Бутел, се одржи завршната... Повеќе → МЛАДИТЕ ОД БУТЕЛ ДЕМОНСТРИРАА МУЛТИЕТНИЧКА СОРАБОТКА

ИЗБЕРИ ЈА ЕВРОПА

Активности|

Делегација на Општина Бутел предводена од Градоначалникот... Повеќе → ИЗБЕРИ ЈА ЕВРОПА

Денес,општина Бутел беше домаќин на делегација составена од наставници и преставници на секторите за образование од пет европски земји, Италија,Шпанија,Бугарија и Турција.

Активности, Образование|

Делегацијата беше предводена од кооординаторот на... Повеќе → Денес,општина Бутел беше домаќин на делегација составена од наставници и преставници на секторите за образование од пет европски земји, Италија,Шпанија,Бугарија и Турција.

Делегација од општина Бутел предводена од градоначалникот г-дин Велимир Смилевски, денес присуствуваше на свечена академија по повод 109 годишнината од постоењето на основното училиште “Милутин Смиљковиќ” во Винарци,Лесковац.

Активности, Образование|

Општина Бутел токму во минатиот период, беше домаќин на... Повеќе → Делегација од општина Бутел предводена од градоначалникот г-дин Велимир Смилевски, денес присуствуваше на свечена академија по повод 109 годишнината од постоењето на основното училиште “Милутин Смиљковиќ” во Винарци,Лесковац.

Денес,градоначалникот Велимир Смилевски присуствуваше на свечената литургија на скопскиот плоштад “Македонија” во чест на папата Франциск.

Активности|

... Повеќе → Денес,градоначалникот Велимир Смилевски присуствуваше на свечената литургија на скопскиот плоштад “Македонија” во чест на папата Франциск.

Close Search Window
error: Alert: Содржината е заштитена !!