ИЗБЕРИ ЈА ЕВРОПА

Активности|

Делегација на Општина Бутел предводена од Градоначалникот... Повеќе → ИЗБЕРИ ЈА ЕВРОПА

Денес,општина Бутел беше домаќин на делегација составена од наставници и преставници на секторите за образование од пет европски земји, Италија,Шпанија,Бугарија и Турција.

Активности, Образование|

Делегацијата беше предводена од кооординаторот на... Повеќе → Денес,општина Бутел беше домаќин на делегација составена од наставници и преставници на секторите за образование од пет европски земји, Италија,Шпанија,Бугарија и Турција.

Делегација од општина Бутел предводена од градоначалникот г-дин Велимир Смилевски, денес присуствуваше на свечена академија по повод 109 годишнината од постоењето на основното училиште “Милутин Смиљковиќ” во Винарци,Лесковац.

Активности, Образование|

Општина Бутел токму во минатиот период, беше домаќин на... Повеќе → Делегација од општина Бутел предводена од градоначалникот г-дин Велимир Смилевски, денес присуствуваше на свечена академија по повод 109 годишнината од постоењето на основното училиште “Милутин Смиљковиќ” во Винарци,Лесковац.

Денес,градоначалникот Велимир Смилевски присуствуваше на свечената литургија на скопскиот плоштад “Македонија” во чест на папата Франциск.

Активности|

... Повеќе → Денес,градоначалникот Велимир Смилевски присуствуваше на свечената литургија на скопскиот плоштад “Македонија” во чест на папата Франциск.

Се средуваат зелените површини долж улицата “Хо-Ши-Мин” во населба Бутел.

Активности, Проекти|

... Повеќе → Се средуваат зелените површини долж улицата “Хо-Ши-Мин” во населба Бутел.

Во тек е асфалтирање на улица Качанички пат во индустриската зона Визбегово.

Активности, Проекти|

Продолжуваме со подобрување на инфраструктурата во овој... Повеќе → Во тек е асфалтирање на улица Качанички пат во индустриската зона Визбегово.

Close Search Window