ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СМИЛЕВСКИ НА РАБОТНА СРЕДБА СО БЕШЛИЌ

Активности|

Градоначалникот на Општина Бутел, Велимир Смилевски... Повеќе → ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СМИЛЕВСКИ НА РАБОТНА СРЕДБА СО БЕШЛИЌ

ОПШТИНА БУТЕЛ И ГРАДОТ МОСТАР ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА И ПРИЈАТЕЛСТВО

Активности|

Промоција и јакнење на пријателските врски помеѓу... Повеќе → ОПШТИНА БУТЕЛ И ГРАДОТ МОСТАР ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА И ПРИЈАТЕЛСТВО

ИЗЛОЖБА НА ВЛАДАН РАНЃЕЛОВИЌ

Активности|

Денеска,17.06.2019 г, во Општина Бутел, градоначалникот ... Повеќе → ИЗЛОЖБА НА ВЛАДАН РАНЃЕЛОВИЌ

ПРОЛЕТЕН БАЗАР НА ДОМАШНИ РАКОТВОРБИ СО ИЗЛОЖБА НА НАРОДНИ НОСИИ 2019

Активности|

 Денеска, 06.06.2019 година, во големата сала на Општина Бутел... Повеќе → ПРОЛЕТЕН БАЗАР НА ДОМАШНИ РАКОТВОРБИ СО ИЗЛОЖБА НА НАРОДНИ НОСИИ 2019

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ОДРЖЛИВ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ НА БАЛКАНОТ

Активности|

Денес, 05.06.2019 година, Градоначалникот на општина Бутел г-дин... Повеќе → КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ОДРЖЛИВ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ НА БАЛКАНОТ

ЈАКНЕЊЕ НА МУЛТИЕТНИЧКАТА СОРАБОТКА

Активности|

Утре, среда, 22.05.2019 г. во паркот пред Општина Бутел, во 11,00 ч.... Повеќе → ЈАКНЕЊЕ НА МУЛТИЕТНИЧКАТА СОРАБОТКА

МЛАДИТЕ ОД БУТЕЛ ДЕМОНСТРИРАА МУЛТИЕТНИЧКА СОРАБОТКА

Активности|

Денеска, среда, 22.05.2019 г. во Општина Бутел, се одржи завршната... Повеќе → МЛАДИТЕ ОД БУТЕЛ ДЕМОНСТРИРАА МУЛТИЕТНИЧКА СОРАБОТКА

ИЗБЕРИ ЈА ЕВРОПА

Активности|

Делегација на Општина Бутел предводена од Градоначалникот... Повеќе → ИЗБЕРИ ЈА ЕВРОПА

Денес,општина Бутел беше домаќин на делегација составена од наставници и преставници на секторите за образование од пет европски земји, Италија,Шпанија,Бугарија и Турција.

Активности, Образование|

Делегацијата беше предводена од кооординаторот на... Повеќе → Денес,општина Бутел беше домаќин на делегација составена од наставници и преставници на секторите за образование од пет европски земји, Италија,Шпанија,Бугарија и Турција.

Делегација од општина Бутел предводена од градоначалникот г-дин Велимир Смилевски, денес присуствуваше на свечена академија по повод 109 годишнината од постоењето на основното училиште “Милутин Смиљковиќ” во Винарци,Лесковац.

Активности, Образование|

Општина Бутел токму во минатиот период, беше домаќин на... Повеќе → Делегација од општина Бутел предводена од градоначалникот г-дин Велимир Смилевски, денес присуствуваше на свечена академија по повод 109 годишнината од постоењето на основното училиште “Милутин Смиљковиќ” во Винарци,Лесковац.

Close Search Window