ОПШТИНА БУТЕЛ ЕСЕНСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА

Активности|

Денесека, 15.10.2019 г. (вторник), во Општина Бутел започна... Повеќе → ОПШТИНА БУТЕЛ ЕСЕНСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА

ДЕТСКА МЕЃУОПШТИНСКА ОЛИМПИЈАДА 300 ПОБЕДНИЦИ

Активности|

Денеска, 09.10.2019 г. (среда), во Општина Бутел се одржа детската... Повеќе → ДЕТСКА МЕЃУОПШТИНСКА ОЛИМПИЈАДА 300 ПОБЕДНИЦИ

ОБУКИ ЗА ИНТЕРАКТИВНИ ТАБЛИ

Активности|

Градоначалникот Велимир Смилевски присуствуваше на... Повеќе → ОБУКИ ЗА ИНТЕРАКТИВНИ ТАБЛИ

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СМИЛЕВСКИ НА ПРВИОТ УЧИЛИШЕН ДЕН ВО ПАНАЈОТ ГИНОВСКИ

Активности|

Претседателот Ставо Пендаровски и Градоначалникот на... Повеќе → ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СМИЛЕВСКИ НА ПРВИОТ УЧИЛИШЕН ДЕН ВО ПАНАЈОТ ГИНОВСКИ

ЛАПТОПИ ЗА ГРАДИНКИТЕ

Активности|

Денеска,Градоначалникот на општина Бутел Велимир... Повеќе → ЛАПТОПИ ЗА ГРАДИНКИТЕ

ОПШТИНА БУТЕЛ ДЕЛ ОД КАМПАЊАТА “ТВОЕТО НЕЗНАЕЊЕ ЧИНИ ЖИВОТ”

Активности|

Денес ЦКРМ-Општинска организација Чаир одржа освежителен... Повеќе → ОПШТИНА БУТЕЛ ДЕЛ ОД КАМПАЊАТА “ТВОЕТО НЕЗНАЕЊЕ ЧИНИ ЖИВОТ”

Градоначалникот Велимир Смилевски ,денес се приклучи на иницијативата организирана од страна на вработените во градинката

Активности|

“Страшо Пинџур”- Бутел 1 за молерисување на фасадата... Повеќе → Градоначалникот Велимир Смилевски ,денес се приклучи на иницијативата организирана од страна на вработените во градинката

КЛИМА УРЕДИ И ТАЈФУНИ ЗА ГРАДИНКИТЕ

Активности|

Градоначалникот Велимир Смилевски,денес во просториите на... Повеќе → КЛИМА УРЕДИ И ТАЈФУНИ ЗА ГРАДИНКИТЕ

ДИДАКТИЧКИ ИГРАЧКИ И НОВИ КРЕВЕТЧИЊА ЗА ГРАДИНКИТЕ ВО БУТЕЛ

Активности|

Детската градинка “11 Октомври” денес се опреми со нов... Повеќе → ДИДАКТИЧКИ ИГРАЧКИ И НОВИ КРЕВЕТЧИЊА ЗА ГРАДИНКИТЕ ВО БУТЕЛ

ОПШТИНА БУТЕЛ ДЕЛ ОД ПРОЕКТОТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ

Активности|

Денеска, Градоначалникот на општина Бутел г-дин Велимир... Повеќе → ОПШТИНА БУТЕЛ ДЕЛ ОД ПРОЕКТОТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ

Close Search Window
error: Alert: Содржината е заштитена !!