Работно време

Секој работен ден
08:00 - 16:00

Пауза од 12:00 - 12:30

Прием на странки сектор Урбанизам

Вторник и четврток
13:00-15:00

25396141_2024309044484114_4914977683621109926_n

Контакт

  • +389 2 2 600 506
  • Бутелска Број 4, Скопје
Close Search Window