Мирче Тодоровски

ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОВЕТ

Професија :

Роден во

Место на живеење:

Телефон : +389

На должност во функција Претседател на Совет на Општина Бутел од 2017 година

БИОГРАФИЈА

ВО ИЗРАБОТКА!

ПРАШАЈ ГО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОВЕТ

Close Search Window
error: Alert: Содржината е заштитена !!