Активности|

Во понеделник, 11.11.2019 г. во Општина Бутел (мала
сала), со почеток во 10,30 ч. градоначалникот Велимир
Смилевски ќе одржи прес конференција за сработеното во
изминатите две години.
По овој повод ќе биде направена видео презентација на
реализираните проекти, а ќе биде промовирана и отпечатената
брошура во која е опфатен периодот ноември 2017 – ноември
2019 година.

Comments are closed.

Close Search Window