Активности|

Денеска,Градоначалникот на општина Бутел Велимир Смилевски додели 40 лаптопи како и принтери за потребите на ЈОУДГ “11 Октомври”-Скопје.

Новата компјутерска опрема е наменета за сите групи во склоп на клоновите на детската установа, во насока на унапредување на наставата за предучилишна возраст.

Comments are closed.

Close Search Window