Активности|

Во тек е поставување на енергетско ефикасни прозори кои значително ќе придонесат за постигнување на оптимални температури во текот на зимскиот и летен период.

Исто така се врши репарирање на паркетот,а воедно и наскоро следи поставување на надворешна игрална за децата.

Comments are closed.

Close Search Window