Активности|

Денеска на градските гробишта во Бутел, официјална делегација на Општина Бутел положи свежо цвеќе пред споменикот на загинатите од катастрофалниот земјотрес во Скопје, во далечната 1963 година.

Comments are closed.

Close Search Window