ОПШТИНА БУТЕЛ РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ ЗА ПОДОБАР ЖИВОТ НА ГРАЃАНИТЕ

Активности|

          Денеска, 11.11.2019 г.... Повеќе → ОПШТИНА БУТЕЛ РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ ЗА ПОДОБАР ЖИВОТ НА ГРАЃАНИТЕ

ЕСЕНСКИ БАЗАР 2019

Активности|

На ден 13ти и 14ти Ноември, Општина Бутел и Здружението на... Повеќе → ЕСЕНСКИ БАЗАР 2019

ОПШТИНА БУТЕЛ – ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА СРАБОТЕНОТО

Активности|

Во понеделник, 11.11.2019 г. во Општина Бутел (мала сала), со... Повеќе → ОПШТИНА БУТЕЛ – ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА СРАБОТЕНОТО

Градоначалникот Велимир Смилевски, гостин во Македонија наутро на МТВ

Активности|

Градоначалникот Велимир Смилевски,беше гостин во... Повеќе → Градоначалникот Велимир Смилевски, гостин во Македонија наутро на МТВ

Општина Бутел преку работилници за меѓуетничкиот соживот!

Активности|

Денес во партнерското училиште ООУ Ацо Шопов се одржаа три... Повеќе → Општина Бутел преку работилници за меѓуетничкиот соживот!

ОПШТИНА БУТЕЛ ЕСЕНСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА

Активности|

Денесека, 15.10.2019 г. (вторник), во Општина Бутел започна... Повеќе → ОПШТИНА БУТЕЛ ЕСЕНСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА

ДЕТСКА МЕЃУОПШТИНСКА ОЛИМПИЈАДА 300 ПОБЕДНИЦИ

Активности|

Денеска, 09.10.2019 г. (среда), во Општина Бутел се одржа детската... Повеќе → ДЕТСКА МЕЃУОПШТИНСКА ОЛИМПИЈАДА 300 ПОБЕДНИЦИ

ОБУКИ ЗА ИНТЕРАКТИВНИ ТАБЛИ

Активности|

Градоначалникот Велимир Смилевски присуствуваше на... Повеќе → ОБУКИ ЗА ИНТЕРАКТИВНИ ТАБЛИ

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СМИЛЕВСКИ НА ПРВИОТ УЧИЛИШЕН ДЕН ВО ПАНАЈОТ ГИНОВСКИ

Активности|

Претседателот Ставо Пендаровски и Градоначалникот на... Повеќе → ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СМИЛЕВСКИ НА ПРВИОТ УЧИЛИШЕН ДЕН ВО ПАНАЈОТ ГИНОВСКИ

ЛАПТОПИ ЗА ГРАДИНКИТЕ

Активности|

Денеска,Градоначалникот на општина Бутел Велимир... Повеќе → ЛАПТОПИ ЗА ГРАДИНКИТЕ

Close Search Window