ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СМИЛЕВСКИ НА ПРВИОТ УЧИЛИШЕН ДЕН ВО ПАНАЈОТ ГИНОВСКИ

Активности|

Претседателот Ставо Пендаровски и Градоначалникот на... Повеќе → ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СМИЛЕВСКИ НА ПРВИОТ УЧИЛИШЕН ДЕН ВО ПАНАЈОТ ГИНОВСКИ

ЛАПТОПИ ЗА ГРАДИНКИТЕ

Активности|

Денеска,Градоначалникот на општина Бутел Велимир... Повеќе → ЛАПТОПИ ЗА ГРАДИНКИТЕ

ОПШТИНА БУТЕЛ ДЕЛ ОД КАМПАЊАТА “ТВОЕТО НЕЗНАЕЊЕ ЧИНИ ЖИВОТ”

Активности|

Денес ЦКРМ-Општинска организација Чаир одржа освежителен... Повеќе → ОПШТИНА БУТЕЛ ДЕЛ ОД КАМПАЊАТА “ТВОЕТО НЕЗНАЕЊЕ ЧИНИ ЖИВОТ”

Градоначалникот Велимир Смилевски ,денес се приклучи на иницијативата организирана од страна на вработените во градинката

Активности|

“Страшо Пинџур”- Бутел 1 за молерисување на фасадата... Повеќе → Градоначалникот Велимир Смилевски ,денес се приклучи на иницијативата организирана од страна на вработените во градинката

КЛИМА УРЕДИ И ТАЈФУНИ ЗА ГРАДИНКИТЕ

Активности|

Градоначалникот Велимир Смилевски,денес во просториите на... Повеќе → КЛИМА УРЕДИ И ТАЈФУНИ ЗА ГРАДИНКИТЕ

ДИДАКТИЧКИ ИГРАЧКИ И НОВИ КРЕВЕТЧИЊА ЗА ГРАДИНКИТЕ ВО БУТЕЛ

Активности|

Детската градинка “11 Октомври” денес се опреми со нов... Повеќе → ДИДАКТИЧКИ ИГРАЧКИ И НОВИ КРЕВЕТЧИЊА ЗА ГРАДИНКИТЕ ВО БУТЕЛ

ОПШТИНА БУТЕЛ ДЕЛ ОД ПРОЕКТОТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ

Активности|

Денеска, Градоначалникот на општина Бутел г-дин Велимир... Повеќе → ОПШТИНА БУТЕЛ ДЕЛ ОД ПРОЕКТОТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ

Градоначалникот на општина Бутел, Велимир Смилевски денеска го посети информативниот штанд МојДДВ

Активности|

За мерката поврат на 15 отсто од пресметаниот ДДВ... Повеќе → Градоначалникот на општина Бутел, Велимир Смилевски денеска го посети информативниот штанд МојДДВ

ОДБЕЛЕЖАНА 56 ГОДИШНИНА ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО СКОПЈЕ

Активности|

Денеска на градските гробишта во Бутел, официјална... Повеќе → ОДБЕЛЕЖАНА 56 ГОДИШНИНА ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО СКОПЈЕ

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА СТАРИОТ ДЕЛ ОД ГРАДИНКАТА ВО РАДИШАНИ

Активности|

Во тек е поставување на енергетско ефикасни прозори кои... Повеќе → РЕКОНСТРУКЦИЈА НА СТАРИОТ ДЕЛ ОД ГРАДИНКАТА ВО РАДИШАНИ

Close Search Window