ЈАВНО СООПШТЕНИЕ

 

Во просториите на Општина Бутел од 21.12.2018 г. до 28.12.2018 г. ќе бидат изложени панелите на конкурсните творби за основен проект за две нови детски градинки во населбата Бутел 2 и во близина на ОУ „Свети Климент Охридски”. Јавната презентација ќе се одржи на 21.12.2018 г. во 11:00 часот, во големата сала на Општина Бутел.

м-р Николинка Нолевска
кон.-тел. 078/457-586;
             070/392-650
е-адреса: ninanoli@yahoo.com
Општина Бутел
Одделение за јавни дејности