КАМПАЊА ЗА ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВИ

Утре, четврток, 13.12.2018 г. во Општина Бутел, во трговскиот центар, ( пред маркетот ,,Кит Го,,), во 11,00 ч. градоначалникот Велимир Смилевски и Директорот на Дирекцијата за заштита и спасување, Аднан Џаферовски, ќе одржат прес конференција по повод кампањата за намалување на заканата и заштитата од поплави.