ГРАДИМЕ МОСТОВИ А НЕ ЅИДОВИ

 

Денес, 02.11.2018 г. во Општина Бутел (голема сала), со почеток во 17,30 ч. ќе се одржи завршната активност на проектот ,,Градиме мостови, а не ѕидови,, во кој учествуваат основните училишта: ,,Лиман Каба,, од Љуботен и ,,Аврам Писевски,, од Бардовци.

Присутните ќе ги поздрави Министерот за образование и наука Арбер Адеми и Заменикот на градоначалникот на Општина Бутел, Наим Салиев.