Спомени за Борис Трајковски

Next Date

Традиционално, веќе 11-та година по ред, оваа манифестација ќе се одржи на денот на роденденот (25 јуни), на трагично починатиот претседател Борис Трајковски. На денот на манифестацијата ќе бидат врачени благодарници и награди на ученици кои ќе земат учество на истата.

Манифестацијата “Спомени за Борис Трајковски” се одржува со согласност од неговото семејство и меѓународната фондација “Борис Трајковски”.

This is a recurring event. Repeating every year.