ООУ ’’Св. Климент Охридски’’

Основното училиште ‘’Свети Климент Охридски’’ најпрвин започнува со работа во 1949година во една просторија во ‘’Лозов Расадник’’ во Бутел 1, за подоцна да се доизгради во малку поголем објект и дури во 1971година да започне со работа како комплетен училишен објект. Во рамките на ова училиште функционира и подрачното училиште во с. Визбегово.

Contact

Opening hours

 • Monday
  07:00 - 16:00
 • Tuesday
  07:00 - 16:00
 • Wednesday
  07:00 - 16:00
 • Thursday
  07:00 - 16:00
 • Friday
  07:00 - 16:00
 • Saturday
  Closed
 • Sunday
  Closed