ООУ ’’Лиман Каба’’

Училиштето ‘’Лиман Каба’’се наоѓа во село Љуботен и неговата изградба се одвивала во повеќе фази, започната е изградба во 1963,па 1968  за во 1974 да биде веќе изградено. Него го посетуваат околу 600 ученици и наставата се одвива во две смени.

Contact

Opening hours

 • Monday
  07:00 - 16:00
 • Tuesday
  07:00 - 16:00
 • Wednesday
  07:00 - 16:00
 • Thursday
  07:00 - 16:00
 • Friday
  07:00 - 16:00
 • Saturday
  Closed
 • Sunday
  Closed