ООУ ’’Живко Брајковски’’

Училишната зграда на ОУ’’Живко Брајковски’’ е изградена по катастрофалниот земјотрес во 1964 година. Денес во ова училиште се образуваат над 800 ученици.

Contact

Opening hours

 • Monday
  07:00 - 16:00
 • Tuesday
  07:00 - 16:00
 • Wednesday
  07:00 - 16:00
 • Thursday
  07:00 - 16:00
 • Friday
  07:00 - 16:00
 • Saturday
  Closed
 • Sunday
  Closed