ООУ ’’Гоце Делчев’’

Општинското основно училиште ‘’Гоце Делчев’’ е лоцирано во село Љубанци. Ова училиште е едно од најстарите во Р.Македонија каде што првиот час е одржан ви далечната 1850 година. Училиштето е од тврда градба и во негов склоп се наоѓа и интернатски простор кој го користат ученици корисници на Центарот за социјални работи од Скопје.

Contact

Opening hours

 • Monday
  07:00 - 16:00
 • Tuesday
  07:00 - 16:00
 • Wednesday
  07:00 - 16:00
 • Thursday
  07:00 - 16:00
 • Friday
  07:00 - 16:00
 • Saturday
  Closed
 • Sunday
  Closed