ООУ’’Ацо Шопов’’

Основното општинско училиште ‘’Ацо Шопов’’ е изградено во 1984 година и е од тврда градба. Со својата работа започнува на 17.09.1984 година и тогаш имало 684 ученици во 20 паралелки.

Contact

Opening hours

 • Monday
  07:00 - 16:00
 • Tuesday
  07:00 - 16:00
 • Wednesday
  07:00 - 16:00
 • Thursday
  07:00 - 16:00
 • Friday
  07:00 - 16:00
 • Saturday
  Closed
 • Sunday
  Closed