Велимир Смилевски

Градоначалник на Општина Бутел

Роден

Место на живеење:

Професија :

На должност во функција Градоначалник на Општина Бутел од 2017 година

БИОГРАФИЈА

ВО ИЗРАБОТКА!

ПРАШАЈ ГО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

  • Drop files here or

ПРОЕКТИ

Close Search Window