КЛИМА УРЕДИ ЗА ГРАДИНКАТА

Активности|

Денеска, 16.07.2019 г. ЈУ Детска градинка ,,11 Октомври,, доби 5... Повеќе → КЛИМА УРЕДИ ЗА ГРАДИНКАТА

ИНТЕРАКТИВНИ ТАБЛИ ЗА СИТЕ УЧИЛИШТА

Активности|

Денеска, 15.07.2019 г. градоначалникот Велимир Смилевски ја... Повеќе → ИНТЕРАКТИВНИ ТАБЛИ ЗА СИТЕ УЧИЛИШТА

Општина Бутел за прв пат го имплементираше проектот “Асистенти на деца со пречки во развојот”

Активности|

Општина Бутел за прв пат го имплементираше проектот... Повеќе → Општина Бутел за прв пат го имплементираше проектот “Асистенти на деца со пречки во развојот”

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СМИЛЕВСКИ НА РАБОТНА СРЕДБА СО БЕШЛИЌ

Активности|

Градоначалникот на Општина Бутел, Велимир Смилевски... Повеќе → ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СМИЛЕВСКИ НА РАБОТНА СРЕДБА СО БЕШЛИЌ

ОПШТИНА БУТЕЛ И ГРАДОТ МОСТАР ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА И ПРИЈАТЕЛСТВО

Активности|

Промоција и јакнење на пријателските врски помеѓу... Повеќе → ОПШТИНА БУТЕЛ И ГРАДОТ МОСТАР ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА И ПРИЈАТЕЛСТВО

ИЗЛОЖБА НА ВЛАДАН РАНЃЕЛОВИЌ

Активности|

Денеска,17.06.2019 г, во Општина Бутел, градоначалникот ... Повеќе → ИЗЛОЖБА НА ВЛАДАН РАНЃЕЛОВИЌ

ПРОЛЕТЕН БАЗАР НА ДОМАШНИ РАКОТВОРБИ СО ИЗЛОЖБА НА НАРОДНИ НОСИИ 2019

Активности|

 Денеска, 06.06.2019 година, во големата сала на Општина Бутел... Повеќе → ПРОЛЕТЕН БАЗАР НА ДОМАШНИ РАКОТВОРБИ СО ИЗЛОЖБА НА НАРОДНИ НОСИИ 2019

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ОДРЖЛИВ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ НА БАЛКАНОТ

Активности|

Денес, 05.06.2019 година, Градоначалникот на општина Бутел г-дин... Повеќе → КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ОДРЖЛИВ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ НА БАЛКАНОТ

ЈАКНЕЊЕ НА МУЛТИЕТНИЧКАТА СОРАБОТКА

Активности|

Утре, среда, 22.05.2019 г. во паркот пред Општина Бутел, во 11,00 ч.... Повеќе → ЈАКНЕЊЕ НА МУЛТИЕТНИЧКАТА СОРАБОТКА

МЛАДИТЕ ОД БУТЕЛ ДЕМОНСТРИРАА МУЛТИЕТНИЧКА СОРАБОТКА

Активности|

Денеска, среда, 22.05.2019 г. во Општина Бутел, се одржи завршната... Повеќе → МЛАДИТЕ ОД БУТЕЛ ДЕМОНСТРИРАА МУЛТИЕТНИЧКА СОРАБОТКА

Close Search Window