Facility Hours

Информација за поважни органи и поважни телефони 

Иформации за јавен сообраќај и автобуски линии

Формулари и  начин на поднесување и пополнување

Park and Recreations

Поважни локалитети, паркови и места за рекреација

Почитувани сограѓани,

Ви благодарам за поддршката и довербата што ја давате на Општина Бутел и на мене како нејзин градоначалник.

 

Ги решаваме проблемите на граѓаните и секојдневно работиме на подобрување на животот во општината.

Срдечен поздрав, Градоначалник Велимир Смилевски

Огласна табла

Сите Одлуки, Планови и документации јавно објавени на нашата огласна табла

Последни новости

Дознајте што се случува во нашата Општина.

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СМИЛЕВСКИ НА РАБОТНА СРЕДБА СО БЕШЛИЌ

Активности

Градоначалникот на Општина Бутел, Велимир Смилевски деновиве е во... Повеќе → ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СМИЛЕВСКИ НА РАБОТНА СРЕДБА СО БЕШЛИЌ

ОПШТИНА БУТЕЛ И ГРАДОТ МОСТАР ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА И ПРИЈАТЕЛСТВО

Активности

Промоција и јакнење на пријателските врски помеѓу Република Северна... Повеќе → ОПШТИНА БУТЕЛ И ГРАДОТ МОСТАР ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА И ПРИЈАТЕЛСТВО

ИЗЛОЖБА НА ВЛАДАН РАНЃЕЛОВИЌ

Активности

Денеска,17.06.2019 г, во Општина Бутел, градоначалникот   Велимир ... Повеќе → ИЗЛОЖБА НА ВЛАДАН РАНЃЕЛОВИЌ

ПРОЛЕТЕН БАЗАР НА ДОМАШНИ РАКОТВОРБИ СО ИЗЛОЖБА НА НАРОДНИ НОСИИ 2019

Активности

 Денеска, 06.06.2019 година, во големата сала на Општина Бутел беше отворен... Повеќе → ПРОЛЕТЕН БАЗАР НА ДОМАШНИ РАКОТВОРБИ СО ИЗЛОЖБА НА НАРОДНИ НОСИИ 2019

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ОДРЖЛИВ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ НА БАЛКАНОТ

Активности

Денес, 05.06.2019 година, Градоначалникот на општина Бутел г-дин Велимир... Повеќе → КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ОДРЖЛИВ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ НА БАЛКАНОТ

ФОТОГАЛЕРИЈА

Close Search Window